bureauset ergo-lift incl. blad |profeqprofessional.nl

ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU

ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 1 krachtige motor, elektrisch verstelbaar (220V)
  • Taakcycles: 10% (2min. aan/18 min. uit)
  • In hoogte verstelbaar van 65-130 cm 
  • In breedte verstelbaar van 100-160 cm
  • Belastbaar tot 100 kg, voetbreedte van 65 cm
  • Afmeting: 120/180 x 80 cm; 4x memory standen
  • Standaard-dikte blad: 25 mm (voor beuken 28 mm)
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.LIFT.SET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU 

Het ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU is een zit-sta bureau van het topmerk ERGONICE®. Dit ergonomische bureau als set is de ideale, moderne oplossing voor uw werk op kantoor of voor thuiswerken. De werkplek (220V) is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65-130 cm. De krachtige motor zorgt ervoor dat het veranderen van de bureau-hoogte zeer eenvoudig gaat. Bovendien heeft de digitale display 4 geheuen-standen, waardoor u op 4 momenten van de dag automatisch op een andere werkhoogte gezet wordt. Het ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU is in diverse bladafmetingen, onderstel- en bladkleuren verkrijgbaar, zodat deze set bij elke moderne werkomgeving past. Naast het ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU hebben wij bijvoorbeeld ook de ERGONICE® PRO in ons assortiment, die een 'Health App' (Bluetooth) heeft en uw gezondheid en zithouding nog iets scherper voor u in de gaten houdt. Mocht u interesse hebben in een dubbele werkplek, kijkt u dan eens naar onze modellen ERGONICE® DUO RISE of ERGONICE® DUO PRO LUX.

Heeft u ook interesse in een ideale werkomgeving waar u zittend of staand kunt werken? Daardoor blijft u creatiever, gezonder en daardoor ook energieker. Staand werken is over het algemeen ook wat sneller en kwalitatief hoogwaardiger, omdat men al staande eerder 'to the point' komt. Bovendien krijgt uw organisatie door onze zit-sta-modellen van ERGONICE® meteen een professionele uitstraling, die naar de klant toe een extra dynamische, productieve indruk maakt.

Staand of zittend werken?

Is staand werken beter voor uw gezondheid? Eigenlijk mag u niet te lang zittend werken, maar ook niet te lang staan. De afwisseling is juist belangrijk, waarbij staan, zitten en bewegen een belangrijke combinatie vormen. Werknemers moeten zich volgens de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) aan de volgende norm houden: 1. Niet meer dan 2 uur achter elkaar zittend werken en maximaal 5 uur per dag zittend werken, 2. Niet meer dan 1 uur achter elkaar staan en maximaal 4 uur per dag staand werken. De meeste Nederlanders werken zittend, wat natuurlijk ook erg makkelijk is: het beeldscherm staat voor u, pen en papier liggen op tafel. Maar heeft u weleens erover nagedacht om uw bureau te vervangen door een verstelbaar zit-sta-model? Een zit-sta-model zorgt ervoor dat u tijdens uw werk kunt gaan staan of zitten, wat zeer bevorderlijk is voor uw gezondheid.

U zult er in het begin nog aan moeten wennen, dat u ook staand kunt werken. Maar u zult hier gauw genoeg aan wennen. Bij staand werken moet u niet op uw bureau gaan leunen, maar juist goed en stevig op uw eigen benen staan zonder de knieën te overstrekken. Let er wel op dat te lang staan ook niet goed is. Daarom is het belangrijk om afwisselende lichaamshoudingen aan te nemen. En vergeet niet om tussen uw staand of zittend werken door ook regelmatig een ommetje te doen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft voor daarom afgelopen jaar de 'Ommetje-app' in het leven geroepen. Het idee hiervan is dat u na elke wandeling punten krijgt voor uw inspanningen. Deze punten bepalen uw plek op de ranglijst. De ranglijst kan bestaan uit mensen in heel Nederland of uit een geselecteerd groepje, zoals bijvoorbeeld een groepje collega's. Heeft u advies nodig om uw werkplek ergonomischer te maken? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staan.

ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU online kopen

Sinds 1995 zijn wij een onafhankelijke groothandel in bedrijfsinventaris en kantoormeubelen, die inmiddels al is uitgegroeid tot één van de bekendste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Ons assortiment is groot en divers. Heeft u stoelen, bureau sets, roldeurkasten of kantinestoelen nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze hoogwaardige producten kunt u snel en eenvoudig online uitzoeken en bestellen. Heeft u nog vragen over het ERGONICE® LIFT ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU of heeft u andere vragen over ons assortiment? Neemt u dan snel contact op met onze klantenservice. Ons assortiment bestaat alleen uit hoogwaardige producten, die een lange levensduur hebben. Staand werken zorgt er overigens ook voor, dat meer calorieën verbrandt worden, waardoor u gezonder blijft. Zijn de zit-sta-modellen van ERGONICE® ook voor u de ideale oplossing? Bij Profeq geven wij graag advies over oplossingen die het beste bij u passen.   

       

 

Meer informatie
SKU ERGO.LIFT.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF