DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST

DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST

DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Bovenblad in grijs melamine met onderkast
  • Uitgevoerd met Ronis sluiting, incl. 2 sleutels
  • Inclusief 1 legbord: solide, afwasbaar
  • Met 4 wielen, waarvan 2 geremd (verrijdbaar)
  • Inclusief kabeldoorvoerpunten
  • Afmetingen (h,b,d): 112,5 x 90 x 60 cm
  • Handig voor uw TV en/of computer-spullen 
SKU
DOLAB.100.GR

DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST

Deze DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST is speciaal gemaakt om uw TV of computerspullen neer te zetten en/of op te bergen. Het bovenblad is van slijtvaste melamine in de kleur grijs. De Ronis sluiting wordt met 2 sleutels geleverd. U kunt deze kast ook eenvoudig verschuiven, maar op de plek van bestemming ook veilig vastzetten, door de vier geremde wielen. Kortom: een stevige kast voor uw TV of voor al uw computerspullen, incl. geluidsapparatuur.

DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST via de webshop selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische computerkasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische 777 NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u nog vragen over onze DOLAB 100 TVCOMPUTERKAST of heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU DOLAB.100.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF