ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL

ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL

ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Privacy Panel Basic voor alle DUO modellen
  • Van het topmerk ERGONICE®
  • Modern, praktisch en tijdloos
  • Universeel te monteren
  • Scheidingswanden in grijs of antraciet
Nog %1 beschikbaar
SKU
PP.ERGO.DUO.BASIC-2
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL

Privacy en akoestiek zijn belangrijke factoren als het gaat om de concentratie, de productiviteit en het comfort tijdens uw werk op kantoor. Moderne scheidingswanden zorgen voor een opgeruimd uiterlijk en dragen bij aan het werkcomfort van alle medewerkers. Hoge kwaliteit, Europees geproduceerd en concurrerend geprijsd. De scheidingswanden voor de ERGONICE®-serie zijn de ideale oplossing.

ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel, die een bijzonder groot assortiment heeft. Denkt u hier bijvoorbeeld aan ergonomische stoelenbureau sets of kantinetafels. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen, die online aangeboden worden. Ons bestelmenu is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: snel producten selecteren, snel in de boodschappen tas zetten (rechts boven op uw scherm) en binnen een paar minuten veilig online betalen. U kunt erop vertrouwen dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, die een lange levensduur hebben. 

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. In ons bestelmenu kunt u ook aangeven of u uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Na uw bestelling worden uw producten zo snel mogelijk geleverd. Mocht u nog meer willen weten over onze ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU PP.ERGO.DUO.BASIC-2
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF