ERGONICE® OPZET PRIVACY PANEL

ERGONICE® OPZET PRIVACY PANEL

ERGONICE® OPZET PRIVACY PANEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Privacy panel van gerecycled textiel*
  • Privacy panel met een luxe uitstraling
  • Perfect in publieke ruimtes of wachtruimtes
  • montage door klemvoet, schroefvoet, tafelvoet, klemvoet doorstekende wand en plafondophanging
  • Diverse afmetingen
  • Akoestische waarde: αw= 0,4[H] / NRC = 0,50
  • Reducerend in doorslaggeluid
  • Op bestelling leverbaar

Product uit onze exclusieve collectie *

Leverbaar in een aantal exclusieve stoffen en tinten, download hier onze kleurenkaart:

Nog %1 beschikbaar
SKU
PP.ERGO.OPZ.DUTCH
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

PRIVACY PANEL OPZET

In kantoren vormen privacy en akoestiek een belangrijk onderdeel van de omgeving. Moderne scheidingswanden zorgen voor een opgeruimd uiterlijk en dragen bij aan het werkcomfort van alle medewerkers. Hoge kwaliteit, lokaal geproduceerd, duurzaam en concurrerend geprijsd. De akoestische scheidingswanden van ERGONICE® zijn de ideale oplossing!

Leverbaar in: ✔ Grijs ✔ Antraciet ✔ Zwart. Bekijkt u onze kleurenkaart voor meer kleuren, deze kunnen geleverd worden op aanvraag 

PRIVACY PANEL OPZET online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch en gaat snel. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen bureaustoelen, directiestoelen, barkrukken of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u onder andere ook aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL. Ook onze producten van ERGONICE® zijn bijzonder ergonomisch, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU PP.ERGO.OPZ.DUTCH
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF