Bureauset Ergo-start inclusief blad|profeqprofessional.nl

ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU

ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Dynamisch, zit-sta-bureau van extra, robuuste kwaliteit
  • Elektrisch (220V) in hoogte verstelbaar van 69-117 cm
  • Voorzien van 1 sterke motor (220V), slijtvast 
  • Eenvoudig bedienbare, digitale display (4xmemory-standen)
  • In breedte verstelbaar van 100-160 cm, belastbaar tot 80 kg
  • Taakcycles: 10% (2min.aan/18min.uit), met 'Safety Stop'
  • Afmetingen Blad: 120/160 x 80 cm
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.START.SET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU

Het ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU is een zit-sta-model, dat zeer robuust en kwalitatief hoogwaardig is. Door een motor kunt u de werkhoogte van dit onderstel eenvoudig aanpassen, waarbij de hoogte tussen 69-117 cm kan liggen. De digitale display (met 4 geheugen-standen) is eenvoudig te bedienen, waardoor u zelf kunt instellen, wanneer het tijd is om te gaan staan of zitten. Omdat u het bureaublad zelf kunt kiezen, kunt u de look van het ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU zelf samenstellen en vastleggen. Zo kunt u bijvoorbeeld een zwart onderstel en een tafelblad in natuur eiken erbij kiezen. Het ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU is een kwalitatief hoogwaardige zit-sta-set, waardoor dynamisch werken op kantoor mogelijk wordt gemaakt. Mocht u dit bureau gemonteerd willen ontvangen, dan kunt u dat onder de optie 'montage' aangeven. 

ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU voor dynamisch werken

De meeste mensen in Nederland hebben beeldschermwerk en daardoor al snel een zittend beroep. Pijnklachten zijn dan vaak niet ver te zoeken, omdat verkeerde houdingen worden aangenomen: denkt u hier vooral aan lage rugklachten, hoofdpijnklachten, pijn in benen en heupen, schouder- en nekklachten. Maar ook RSI klachten (Repetitive Strain Injury) komen steeds vaker voor, omdat mensen tijdens het werk herhaaldelijk de verkeerde houding aannemen. In plaats van RSI wordt dan ook wel gesproken over KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). Vooral tijdens beeldschermwerk nemen mensen vaak langdurig een niet-natuurlijke positie aan, waardoor RSI kan ontstaan. Ergonomische stoelen en verstelbare bureaus, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE, aan de ERGONICE® PREMIUM of aan andere producten van ERGONICE®zijn dan een optimale oplossing of verhelping van dit soort problemen. 

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is afgelopen jaar gestart met de campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’, om aandacht te vragen voor fysieke belasting tijdens het werk. De kamerbrief zegt hierover onder meer het volgende (begin citaat kamerbrief, 21-03-2022): ‘Fysieke belasting kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. Dit doen we door het risicobewustzijn te vergroten en handelingsperspectieven aan werkend Nederland te bieden. Zo heeft TNO een checklist ontwikkeld waarmee je je eigen risico’s van fysieke belasting kunt inventariseren en is er een checklist voor risico’s op fysieke belasting door beeldschermwerk.’ (einde citaat kamerbrief, 21-03-2022). Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid noemt vervolgens de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel. Bij Profeq Professional hechten wij veel waarde aan dit soort zaken, daarom kunt u bij ons onder andere ook de ERGONICE® PRO (PROFESSIONAL) bestellen, waarbij de bureauhoogte via een 'Health App' precies volgens uw eigen wensen ingesteld kan worden. 

ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU online bestellen

Profeq Professional is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureausgarderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Het ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Profeq Professional snel en eenvoudig te realiseren zijn. Wist u trouwens dat u bij een afname van 20 stuks voor staffelkorting in aanmerking komt?

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over het ERGONICE® START ELEKTRISCH VERSTELBAAR BUREAU of heeft u andere vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen te vinden.  

Meer informatie
SKU ERGO.START.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF