MIRAI BUREAUSTOEL

MIRAI BUREAUSTOEL

MIRAI BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zitting van zwarte, brandvertragende stof
  • Hoge rugleuning van zwarte stof
  • Met zwart voetkruis van kunststof
  • 3D-verstelbare armleggers met softpad
  • Hoogte rugleuning is verstelbaar
  • Met handig synchroon-mechanisme
  • Incl. kanteltechniek en schuifzitting
  • Op bestelling leverbaar

Deze stoel behoort tot een exclusieve collectie, wordt speciaal besteld en is onderhevig aan personalisatie. Prijzen variëren afhankelijk van item, toevoegingen en specificaties. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Leverbaar in een aantal exclusieve materialen en tinten, zie aanvullende documenten.

SKU
MIR.AI.ZW.ZW

MIRAI BUREAUSTOEL

Deze MIRAI BUREAUSTOEL is gemaakt van zwart, brandwerende stof voor meer veiligheid. Ook het voetkruis van kunststof heeft een zwarte kleur om de look van deze stoel helemaal compleet te maken. De 3D-verstelbare armleggers zorgen voor meer zitcomfort tijdens uw werkzaamheden op kantoor. Deze mooie, professionele bureaustoel is uitgerust met een handige schuifzitting met kanteltechniek, terwijl de hoogte van de rugleuning eveneens aangepast kan worden. Deze MIRAI BUREAUSTOEL heeft eveneens een synchroon-mechanisme, die ervoor zorgt dat de zitting samen met de rugleuning naar achteren gekanteld kan worden als het systeem ontkoppeld is. Onder bureaustoelen kunt u nog meer modellen van ons assortiment bekijken.

MIRAI BUREAUSTOEL eenvoudig online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: eenvoudig producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU MIR.AI.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF