Vergaderstoel Orion zwart chroom|profeqprofessional.nl

ORION VERGADERSTOEL

ORION VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Tijdloos, strak, stapelbaar
  • Netbespannen rugleuning; luchtdoorlatend
  • Gestoffeerde zitting; comfortabel
  • Met armleggers van kunststof
  • Sledeonderstel in chroom of zwart
  • Sledeframe met vloerbescherming
  • Zitgedeelte: 44 cm hoog
  • Zitting en armleuning: 66 cm hoog
Nog %1 beschikbaar
SKU
ORI.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ORION VERGADERSTOEL

DE ORION VERGADERSTOEL is een tijdloos, modern model met een luchtige, netbespannen rugleuning. De gestoffeerde zitting heeft een solide vulling voor beter zitcomfort. De armleggers zijn van kunststof en daardoor eenvoudig schoon te maken. Na de vergadering kunt u de ORION VERGADERSTOELEN op elkaar stapelen en eenvoudig naar de opbergruimte brengen: praktisch en ruimtebesparend. Het sledeframe is van zwart metaal of van chroom, dat kunt u tijdens het bestelproces zelf bepalen. Het sledeframe is tevens voorzien van vloerbeschermers, wel zo handig! Onder stoelen kunt u nog meer opties bekijken. 

ORION VERGADERSTOEL online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: snel en praktisch! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen vergaderstoelen, directiestoelen of lockerkasten in ons assortiment, maar ook bureau sets en ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld ook onze MONZA NPR BUREAUSTOEL.    

Mocht u vooral interesse hebben in ergonomische bureau sets, dan kunt u onder ERGONICE® nog meer opties ontdekken. Het bestelproces is zeer eenvoudig en prakitsch: producten met keuzemogelijkheden selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in diverse maten, kleuren en materialen!

  

Meer informatie
SKU ORI.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF