SMesh Plus bureaustoel

S MESH PLUS BUREAUSTOEL

S MESH PLUS BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Elegant, ergonomisch: met gewichtsregeling
  • Hoge, verstelbare, netbespannen design-rugleuning
  • Afmetingen (h,b,d): 115-121x66x58 cm
  • Zithoogte: 46-52 cm; Diameter: 67 cm 
  • Met verstelbare hoofdsteun (van zwarte stof)
  • Lendensteun in diepte verstelbaar
  • Roterende, zwarte armleggers met brede 4D-softpads
  • 4D-armleggers verstelbaar in hoogte, breedte en lengte
  • Gestoffeerde zitting (zwart) met zitdiepteverstelling
  • Synchroonmechanisme onder het zitvlak
SKU
S.MESH.PLUS.ZW.ZW

S MESH PLUS BUREAUSTOEL

De ergonomische S MESH PLUS BUREAUSTOEL is van een Italiaans topmerk. Het is bekend, dat Italianen een goede smaak hebben. Daarom is deze bureaustoel S MESH PLUS een stijlvolle toevoeging aan elke kantoorruimte. Met de S MESH PLUS kunt u snel een ideale zitpositie vinden, omdat deze bureaustoel diverse afstelmogelijheden en een groot bereik heeft. De S MESH PLUS kan voor verschillende lichaamslengtes optimaal ingesteld worden, waardoor dit model zelfs voor lange zitperiodes buitengewoon goed geschikt is. De S MESH PLUS geeft u veel comfort, wat vooral te danken is aan zijn comfortabele, gestoffeerde zitting (brandwerend), verstelbaarheid en hoge, netbespannen rugleuning. Het verschil tussen de S MESH en de S MESH PLUS is daarom ook het feit, dat de S MESH een netbespannen zitting heeft, terwijl de S MESH PLUS een gestoffeerde zitting heeft.

Ook de in hoogte verstelbare, eenvoudig te bedienen gaslift en de multifunctionele, zelf-remmende wielen (60 mm) van het design-onderstel zorgen voor extra comfort op de werkvloer. Daarnaast zijn de ergonomische bureaustoelen S MESH en S MESH PLUS ook bijzonder onderhoudsvriendelijk, omdat de onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. De hoge, netbespannen designer-rugleuning van de S MESH PLUS is in hoogte verstelbaar. De zwarte hoofdsteun van stof kunt u naar voren of naar achteren kantelen en op de juiste hoogte brengen. U kunt er ook voor kiezen om de S MESH PLUS zonder extra hoofdsteun te gebruiken. De S MESH PLUS hoofdsteun kan ook als leder-uitvoering gekozen worden. Bijzonder comfortabel is ook de in diepte verstelbare lendensteun, waardoor uw rug een optimale, ergonomische houding kan aannemen.

De roterende 4D-armleggers met brede opdek zijn zelfs in hoogte, breedte en lengte verstelbaar, waardoor uw armen een optimale houding kunnen aannemen, vooral als u veel zittend werk moet verrichten, denkt u hier bijvoorbeeld aan beeldschermwerk. Ook de netbespannen rugleuning en de bijzonder aangename zitting met zitdiepteverstelling horen bij dit model, dat u via Profeq Professional eenvoudig kunt bestellen. Bovendien is het zitvlak voorzien van een gewichtsregeling en synchroonmechanisme, waardoor een achterwaartse beweging van de rugleuning met een daarop afgestemde, maar kleinere neiging van de zitting gecombineerd wordt, zodat het gekozen ondersteuningspunt voor het bekken in elke gewenste positie behouden blijft. Het design-onderstel is van zwarte kunststof, maar het is ook als aluminium-uitvoering beschikbaar. 

S MESH PLUS BUREAUSTOEL voor gezonde zithouding

Veel mensen in Nederland hebben een zittend beroep met veel beeldschermwerk. Een verkeerde houding tijdens het werk zorgt dan al snel voor pijnklachten: denkt u hier vooral aan lage rugklachten, hoofdpijnklachten, pijn in benen en heupen, schouder- en nekklachten. Maar ook RSI klachten (Repetitive Strain Injury) komen steeds vaker voor, omdat mensen tijdens het werk herhaaldelijk de verkeerde houding aannemen. In plaats van RSI wordt dan ook wel gesproken over KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). Vooral tijdens beeldschermwerk nemen mensen vaak langdurig een niet-natuurlijke positie aan, waardoor RSI kan ontstaan. Ergonomische stoelen en verstelbare bureaus, denkt u hier bijvoorbeeld aan de ERGONICE® RISE of aan de ERGONICE® PREMIUM, zijn dan een optimale oplossing of verhelping van dit soort problemen. 

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is afgelopen jaar gestart met de campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’, om de aandacht te vragen voor fysieke belasting en werkenden handelingsperspectieven te bieden. De kamerbrief zegt hierover onder andere het volgende (begin citaat kamerbrief, 21-03-2022: ‘Fysieke belasting kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. Dit doen we door het risicobewustzijn te vergroten en handelingsperspectieven aan werkend Nederland te bieden. Zo heeft TNO een checklist ontwikkeld waarmee je je eigen risico’s van fysieke belasting kunt inventariseren en is er een checklist voor risico’s op fysieke belasting door beeldschermwerk.’ (einde citaat kamerbrief, 21-03-2022) Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verweist vervolgens naar de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel.

Samenvattend kan gezegd worden dat de juiste zithouding door de volgende bureaustoel-instellingen bepaald wordt: zithoogte, zitdiepte, positionering van de rugleuning, positionering van de armleuningen als verlengstuk (met optionele, verstelbare hoofd- en neksteun). De hoogte van de  bureauwerkplek speelt hierbij eveneens een grote rol. Mocht u meer willen weten, dan verwijzen wij u graag door naar onze elektrische bureau-onderstellen. De S MESH BUREAUSTOEL voldoet aan de (N)EN 1335 norm (Nederland-Europese Norm) en aan de specifiek voor Nederland gebruikte NPR 1813 norm met ‘arbo-certificering’. Mensen uit Europa en daardoor ook mensen uit Nederland hebben verschillende lichaamslengtes. De specifiek voor Nederland aangegeven NPR 1813 norm geeft derhalve aan, dat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel goed moeten kunnen gebruiken. Dit betekent dat, volgens deze norm, zowel kleine als lange mensen dezelfde bureaustoel kunnen gebruiken.

S MESH PLUS BUREAUSTOEL online kopen

Profeq Professional is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De S MESH PLUS kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Profeq Professional snel en eenvoudig te realiseren zijn. Wij richten ons geheel op particulieren (B2C). 

De S MESH PLUS heeft een flexibele maatvoering en hij zorgt voor optimale ondersteuning tijdens uw werk op kantoor. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons onder andere ook terecht voor praktische archiefstellingen. Wilt u meer weten over de S MESH PLUS of heeft u nog andere vragen? Neemt u dan eens een kijkje onder FAQ. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

Meer informatie
SKU S.MESH.PLUS.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF