Milani Bureaustoel ZED zwart - Profeq

ZED BUREAUSTOEL

ZED BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooi, tijdloos, elegant
  • In de klassieke kleur zwart
  • Zitting van stof 
  • Hoge, netbespannen rugleuning
  • Voetkruis van kunststof
  • Armleggers en rugleuning in hoogte verstelbaar
  • Lendesteun in hoogte en diepte verstelbaar
SKU
ZED.ZW.ZW

ZED BUREAUSTOEL

Onze ZED BUREAUSTOEL heeft een comfortabele zitting van zwarte stof en de hoge, netbespannen rugleuning is lucht doorlatend, wat vooral in de zomer bij hoge temperaturen erg goed van pas komt. De armleggers zijn verstelbaar en van zwarte kunststof. De rugleuning, de lendesteun en de bureaustoel zelf zijn in hoogte verstelbaar. De lendesteun is zelfs in diepte verstelbaar voor meer zitcomfort. Deze bureaustoel is tijdloos, praktisch, comfortabel en elegant, daarom past hij in elke moderne, dynamische werkruimte. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken. 

ZED BUREAUSTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU ZED.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF