Bureaustoel 203 |profeqprofessional.nl

203 INDUSTRIESTOEL LAAG

203 INDUSTRIESTOEL LAAG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Laag model, comfortabel, slijtvast
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Zithoek-verstelling, praktisch
  • Zitting van PUR (Polyurethane) 
  • Rugleuning en zitting ergonomisch gevormd
  • Hoogteverstelling: 44-58 cm
  • Zachte wielen, diameter: 50 mm (voor harde vloeren)
SKU
203.LAAG

203 INDUSTRIESTOEL LAAG

De 203 INDUSTRIESTOEL LAAG heeft een rugleuning, die in hoogte en diepte verstelbaar is. De rugleuning en de zitting zijn ergonomische gevormd, waardoor u tijdens uw werk een betere houding gaat aannemen. Bovendien heeft dit lage model een zithoek-verstelling. De zitting is van PUR, waardoor dit model eenvoudig schoon te maken is.  De kruk is in hoogte verstelbaar en hij wordt standaard met zachte wielen geleverd, die voor harde vloeren geschikt zijn. U heeft echter ook de mogelijkheid om deze industriestoel met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. Voordat u een bestelling bij ons gaat opgeven kunt u ook nog aangeven of u deze 203 gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Onder stoelen kunt u meer opties ontdekken.

203 INDUSTRIESTOEL LAAG snel online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook directiestoelen, bureaus of diverse garderobe-oplossingen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan onze ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®.

Het bestellen van producten online via onze webshop gaat eenvoudig en snel: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over onze B2B-opties? Op aanvraag kunnen wij ook palletprijzen aanbieden. Onze klantenservice staat voor uw klaar, indien u vragen heeft.

Meer informatie
SKU 203.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF