Bureaustoel 209 ||profeqprofessional.nl

209 INDUSTRIESTOEL LAAG

209 INDUSTRIESTOEL LAAG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Tijdloze, zwarte industriestoel
  • Rugleuning en zitting van PUR (Polyurethaan)
  • Hoogteverstelling: 44-58 cm; met zithoekverstelling
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Rug en zitvlak ergonomisch gevormd
  • Zachte wielen 50 mm (voor harde vloeren)
SKU
209.LAAG

209 INDUSTRIESTOEL LAAG

Deze zwarte 209 INDUSTRIESTOEL LAAG heeft een tijdloze, zeer praktische uitstraling. Doordat de rugleuning en de zitting van PUR zijn, is deze industriestoel goed afwasbaar en voor elke werkplek geschikt. De rugleuning is in hoogte en diepte verstelbaar, terwijl ook de zithoek versteld kan worden. De ergonomische vorm van de rugleuning en de zitting geeft u veel zitgemak tijdens uw werk. Standaard wordt deze industriestoel met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U heeft echter ook de optie om voetdoppen of harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. Bovendien kunt u aangeven of u deze 209 INDUSTRIESTOEL LAAG gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Al met al een degelijke, zeer robuuste en praktische industriestoel met een lange levensduur. Onder stoelen zijn nog meer opties te vinden.

209 INDUSTRIESTOEL LAAG eenvoudig online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook directiestoelen, roldeurkasten of magazijnstellingen. Heeft u vooral interesse in ergonomie in uw kantoorruimte? Onder ERGONICE® kunt u bureaus vinden, die veel instelmogelijkheden hebben, onder andere ook zit-sta-opties, zoals de ERGONICE® DUO RISE.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, materialen en kleuren!

 

Meer informatie
SKU 209.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF