industriestoel 217 hoog model|profeqprofessional.nl

217 KRUK HOOG

217 KRUK HOOG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zitting met comfortabele vulling; praktisch, afwasbaar
  • Zachte wielen, diameter: 50 mm (voor harde vloeren)
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm (met gasdrukveer)
  • Met praktische voetring van chroom
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
217.HOOG

217 KRUK - HOOG

Deze 217 KRUK - HOOG is een mooie, tijdloze kruk, die in elke moderne werkruimte past. De zitting en de vulling zijn zeer solide voor een lange levensduur. Standaard wordt deze kruk met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. Deze in hoogte verstelbare kruk heeft ook een praktische voetring van chroom, die deze stoel een echte industriële look geeft. U kunt deze kruk met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren bestellen: de keuze is aan u. Al met al een praktische, verstelbare, afwasbare kruk, die nog jaren mee zal gaan. Onder stoelen kunt u nog andere modellen ontdekken.

217 KRUK - HOOG eenvoudig online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureaus of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze professionele klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU 217.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF