GALVA 300 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

GALVA 300 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

GALVA 300 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Aanbouw van gegalvaniseerd staal
  • Voor GALVA 300 cm basisrek magazijnstelling
  • Voor extra opbergruimte in het magazijn
  • Geschikt voor diverse items
  • Handig, degelijk gemaakt, solide, slijtvast
  • Ongemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
GAL.AAN.SET.300
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

GALVA 300 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

Deze GALVA 300 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING is van gegalvaniseerd staal voor extra stevigheid. Met deze aanbouw kunt u uw GALVA 300 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING uitbreiden voor meer opslag in uw magazijn. Deze sterke, solide, slijtvaste basis- en aanbouwrekken gaan nog jaren mee. 

GALVA 300 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen handige magazijnstellingen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.  

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU GAL.AAN.SET.300
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF