STILTEWERKPLEKKEN

AKOESTISCHE BANKEN

Een optimale akoestiek op het werk

Akoestisch comfort op de werkplek leidt tot meer werkplezier en verhoogt de productiviteit. Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Werknemers beseffen vaak niet hoe slecht de akoestiek is omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit leidt vaak tot (lichamelijke) klachten zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. Ondervinden uw klanten problemen met lawaai in de werkomgeving, neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden diverse oplossingen om de akoestiek in kantooromgevingen te verbeteren.

CONCENTRATIE

Uit een studie van het Deense nationale onderzoekscentrum voor de werkomgeving blijkt dat 52% van de werknemers het moeilijk vindt om zich te concentreren in een ruimte met ongewenst lawaai van pratende collega's, rinkelende telefoons, luide ventilatiesystemen, enz. Goede akoestiek is essentieel voor de productiviteit en concentratie op de werkplek.

PRIVACY

Met akoestisch kantoormeubilair kunnen intieme sociale ruimtes en privacy gecreëerd worden in open kantoorruimtes, perfect voor het houden van gefocuste vergaderingen en besprekingen.

RUST

Akoestisch kantoormeubilair biedt individueel en aan kleine teams een rustige werkruimte die toch dicht bij de centrale werkplek blijft. De mate van privacy hangt af van het product, de plaatsing & de locatie van het product. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en ons aanbod van akoestisch kantoormeubilair voor uw klant, neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij leveren veel uit voorraad. Niet voorradig? Dan is het snel leverbaar!

SERVICE & SUPPORT

Wij gaan net dat stapje verder en vinden persoonlijk contact belangrijk

DIVERS ASSORTIMENT

Van standaard kantoormeubilair tot stijlvolle, betaalbare design meubelen