Bartafel onderstel |Profeqprofessional.nl

ALT ONDERSTEL

ALT ONDERSTEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met praktische voetsteun
  • Verkrijgbaar in 2 afmetingen
  • Hoogte (inclusief blad): 110 cm
  • Diepte 80 cm
  • Frame in verschillende kleuren leverbaar
  • Bladen in diverse afmetingen verkrijgbaar
  • Blad is los bij te bestellen
Nog %1 beschikbaar
SKU
ALT.ON
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ALT ONDERSTEL

Het ALT ONDERSTEL is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het is voornaamelijk geschikt als onderstel voor bartafels, waar meer mensen aan kunnen staan. De bladen zijn los bij te bestellen en kunnen in diverse kleuren en materialen geleverd worden. De hoogte van dit frame bedraagt 110 cm en de diepte 80 cm. Dit onderstel heeft eveneens een voetsteun, wat voor meer comfort zorgt. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft. 

ALT ONDERSTEL online bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit bureaus, stoelen en diverse opberg-mogelijkheden bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. Het ALT ONDERSTEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent. U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen nog lang zullen meegaan.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Heeft u interesse in ergonomische oplossingen voor uw kantoor? Ons merk Ergonice® heeft zich ook internationaal al kunnen bewijzen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU ALT.ON
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF