Altana Bureaustoel

ALTANA BUREAUSTOEL

ALTANA BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Professionele bureaustoel (in zwart)
  • Voorzien van volledige EN 1335 norm
  • Gestoffeerde comfort-zitting; synchroon-mechaniek
  • In hoogte verstelbare, gestoffeerde rugleuning
  • Schuifzitting tot 6 cm instelbaar
  • In hoogte en breedte verstelbare, armleggers
  • Kunststof zwart onderstel met zwarte gaslift
SKU
ALT.ZW.ZW

ALTANA BUREAUSTOEL

De ALTANA BUREAUSTOEL heeft een zwarte zitting en rugleuning van stof en een passend zwart onderstel om de look te complimenteren. Deze bureaustoelen voldoen aan alle normen, die een bureaustoel in de Europese unie en in Nederland moet hebben. De rugleuning is in hoogte verstelbaar en de schuifzitting maakt het mogelijk, dat de zitdiepte naar wens kan worden ingesteld. De armleggers zijn in hoogte en breedte verstelbaar en bovendien heeft deze bureaustoel een synchroon-mechaniek. U kunt tevens voor multifunctionele wielen kiezen, die voor harde of zachte vloeren geschikt zijn. De stoel kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden.

ALTANA tegen KANS-klachten

Veel mensen in Nederland hebben last van KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders), daarom is het des te belangrijker om kantoormeubelen te hebben, die dit soort klachten kunnen verminderen. Daarom is het instellen van de zithoogte en zitdiepte erg belangrijk bij de aankoop van een nieuwe bureaustoel. Maar ook de positionering van de armleuningen en de rugleuning moet verstelbaar zijn. Alle onze stoelen voldoen aan de (N)EN 1335 norm en aan de specifiek voor Nederland NPR 1813 norm, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken.

Zo hebben wij ook elektrisch verstelbare bureaus in ons assortiment, onder andere ook van het merk ERGONICE®, denkt u hier bijvoorbeeld aan onze ERGONICE® RISE SET.

ALTANA online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 bekend als onafhankelijke groothandel met eigen producten: gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties: stoelen, bureau sets, opberg- of garderobemogelijkheden! Alles kan bij Profeq Professional. Kijkt u eens naar ons sortiment, dat niet alleen groot, maar ook veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig is. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-) Nederland, België en Duitsland.

Naast stoelen, bureaus en tafels zorgen wij ook voor veel oplossingen voor uw garderobe of magazijn. Onder FAQ kunt u veel antwoord op veel gestelde vragen vinden. Mocht u nog andere vragen hebben? Onze klantenservice staat voor u klaar!   

 

 

Meer informatie
SKU ALT.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN