BASISREK SS ARCHIEFSTELLING

BASISREK SS ARCHIEFSTELLING

BASISREK SS ARCHIEFSTELLING

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Geschikt voor SS aanbouw 
  • Afmetingen (h,b,d): 190x100x30/40 cm 
  • Standaard met 6 legplanken
  • In twee verschillende diepte-afmetingen verkrijgbaar
  • Van gelakt staal: zeer sterk
  • Beschikbaar in grijs of zwart
  • Stabiel, afwasbaar en slijtvast
  • Het basisrek is het niet gekleurde gedeelte
Nog %1 beschikbaar
SKU
SS.B
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

BASISREK SS ARCHIEFSTELLING

Dit BASISREK SS ARCHIEFSTELLING is in twee verschillende diepte-afmetingen beschikbaar. Met deze archiefstellingen kunt u precies de maat samenstallen, die goed in uw magazijn past. Bovendien zal dit model van gelakt staal nog lang meegaan, want het is stabiel, afwasbaar en slijtvast. 

BASISREK SS ARCHIEFSTELLING online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische magazijn-oplossingen, mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU SS.B
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF