BALI BUREAUSTOEL

BALI BUREAUSTOEL

BALI BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zitting van stof (zwart)
  • Netbespannen rugleuning (zwart)
  • Afmeting (h,b,d): 98-112x67x59 cm
  • Zithoogte: 46-60 cm 
  • Diameter: 70 cm
  • Voetkruis van kunststof (zwart)
  • Armleggers en rugleuning in hoogte verstelbaar
  • Ook lendensteun in hoogte verstelbaar
  • Met synchroon-mechanisme: zitting beweegt in vaste verhouding tot de rugleuning
  • Multi-functionele wielen (voor harde/zachte vloeren)
SKU
BAL.ZW.ZW

BALI BUREAUSTOEL

Onze BALI BUREAUSTOEL heeft een mooie, luchtige, netbespannen rugleuning in zwart met een verstelbare lendensteun voor meer zitcomfort. De rugleuning, de armelggers en de bureaustoel zelf zijn in hoogte verstelbaar. Bovendien heeft deze bureaustoel een synchroon-mechanisme waardoor de zitting in een vast verhouding tot de rugleuning beweegt. De zitting van zwarte stof heeft een solide, comfortabele vulling waardoor u ook langer op deze bureaustoel kunt plaatsnemen en op kantoor flink door kunt werken. De multifunctionele wielen ronden deze bureaustoel perfect af, waardoor deze stoel overal te gebruiken is, op harde of zachte vloeren. 

BALI BUREAUSTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België, geheel gericht op particulieren (B2C). Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch en gaat snel. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen bureaustoelen, directiestoelen, barkrukken of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u onder andere ook aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL. Ook onze producten van ERGONICE® zijn bijzonder ergonomisch, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU BAL.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF