Vergaderstoel Bolzano

BOLZANO VERGADERSTOEL

BOLZANO VERGADERSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Tijdloos, robuust, slijtvast 
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Armleuningen van kunststof
  • Onderstel van metaal
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
  • In verschillende kleuren beschikbaar

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
BOL
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

BOLZANO VERGADERSTOEL

De gestoffeerde BOLZANO VERGADERSTOEL is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook het frame is in zwart metaal of in chroom verkrijgbaar. Dit tijdloze, slijtvaste model is stapelbaar, zodat u na een vergadering alle stoelen kunt stapelen en meteen naar de opbergruimte kunt brengen: praktisch en ruimtebesparend! De armleuningen zijn van kunststof en daardoor eenvoudig schoon te maken. Onder stoelen kunt u nog meer mogelijkheden ontdekken.

BOLZANO VERGADERSTOEL eenvoudig via onze webshop kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen vergaderstoelen, lockerkasten of kantinetafels in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets met veel instelmogelijkheden van het topmerk ERGONICE®, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® START SET.   

Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig producten online kopen: producten naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. U kunt ook onder FAQ antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in diverse kleuren, materialen en maten, ook elektrisch verstelbare modellen met veel instelmogelijkheden!

 

Meer informatie
SKU BOL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF