Ergo-NPR ergonomische bureaustoel met NPR 1813 en EN1335 keuring

ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL

ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Voldoet aan de normen NPR1813 en (N)EN1335
  • Zithoogte verstelbaar van 41 - 55 cm, zitdiepte van 38 - 48cm
  • Rughoogte met kliksysteem 55 - 61 cm
  • Zitvlak 46 x 47 cm met high density foam
  • Synchroon-mechanisme met free-floating
  • Met Donati-mechaniek waardoor traploos instelbaar
  • 4D verstelbare armleggers met softpad
  • Geleverd met harde wielen (voor zachte vloeren)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERG.NPR
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL

De ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL is een zeer professionele bureaustoel, die aan de normen NPR 1813 en (N)EN 1335 voldoet. Tevens is deze bureaustoel voorzien van de Donati-mechaniek, waardoor het lichaamsgewicht traploos instelbaar is. De 4D verstelbare armleggers met softpad zorgen voor veel instelmogelijkheden. De rughoogte is instelbaar door middel van een kliksysteem. Tevens heeft deze ERGONICE® NPR een synchroonmechanisme met free-floating. De zitting en rugleuning zijn van zwarte stof en het voetkruis is van zwarte kunststof. Dit model wordt standaard met harde wielen geleverd. Als optie kunt u ook kiezen voor multifunctionele wielen of voor voetdoppen. Harde wielen zijn voor zachte ondergronden. De ERGONICE® NPR is in drie kleuren beschikbaar en hij kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden. 

ERGONICE® NPR voor meer ergonomie

Het is belangrijk dat uw bureaustoel veel instelmogelijkheden heeft. Daardoor kunnen KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) vermeden worden. Bureaustoelen moeten daarom met betrekking tot zitdiepte en zithoogte verstelbaar zijn. De rugleuning en de armleuningen moeten ook verstelbaar zijn, zodat uw lichaam een optimale houding kan aannemen tijdens werkzaamheden achter het bureau. Wij hebben trouwens ook elektrisch verstelbare, zeer ergonomische bureau sets in ons assortiment, zoals de ERGONICE® PRO SET

ERGONICE® NPR online bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional als onafhankelijke groothandel met eigen producten actief op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt: gespecialiseerd in professionele kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties: elektrische bureaus, verstelbare stoelen, diverse lockerkasten of magazijnstellingen: ons assortiment is zeer groot, afwisselend en kwalitatief hoogwaardig. Door de jaren heen zijn we reeds uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-) Nederland, België en Duitsland.

Naast stoelen, bureaus of rolcontainers hebben wij ook verschillende oplossingen voor uw garderobe of magazijn in ons assortiment. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft. 

 

Meer informatie
SKU ERG.NPR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN