Kantinestoel in hout met zwart frame|profeqprofessional.nl

CHRESTA KANTINESTOEL

CHRESTA KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Stevig, slijtvast, praktisch
  • Zitting en rugleuning van hout
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Hout is afwasbaar en eenvoudig schoon te houden
Nog %1 beschikbaar
SKU
CHR.01
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

CHRESTA KANTINESTOEL

De CHRESTA KANTINESTOEL is stapelbaar en in twee kleurencombinaties verkrijgbaar: grijs onderstel met beuken zitting en rugleuning of zwart onderstel met beuken zitting en rugleuning. Deze kantinestoel is stapelbaar, zodat u stoelen altijd eenvoudig naar een opbergruimte kunt brengen. De houten zitting en rugleuning is afwasbaar en daardoor eenvoudig schoon te houden. Deze stoel, net zoals andere stoelen uit ons assortiment, is robuust, slijtvast en zal daarom nog jaren meegaan. 

CHRESTA KANTINESTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is zeker praktisch en gaat snel. Het assortiment in onze webshop is groot en breed opgesteld, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Wij hebben niet alleen stapelbare kantinestoelen, elegante directiestoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar onder andere ook elektrische bureau sets en ergonomische bureaustoelen. Bovendien verkopen wij modellen van het merk ERGONICE®. Maar ook onze S MESH BUREAUSTOEL of onze MONZA NPR BUREAUSTOEL worden graag door onze klanten besteld, omdat deze veel instelmogelijkheden hebben een daardoor extra veel zitcomfort bieden.   

Het bestelproces via onze webshop is zeer eenvoudig: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in veel verschillende maten, kleuren, materialen en designs!

 

Meer informatie
SKU CHR.01
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF