barkruk Cube wit semi leder met wit onderstel|profeqprofessional.nl

CUBE BARKRUK WIT LEDER

CUBE BARKRUK WIT LEDER

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooie zitting van hoogwaardig, wit leder
  • Bijpassend wit onderstel van aluminium
  • Decoratief, robuust, tijdloos
  • Past bij elk modern interieur
  • Met praktische voetensteun voor meer comfort
SKU
CUB.BAR.WI.WI

CUBE BARKRUK WIT LEDER

Deze mooie, tijdloze CUBE BARKRUK WIT LEDER heeft een bekleding van wit, hoogwaardig leder. Tevens heeft deze barkruk een aluminium onderstel met voetensteun, eveneens in de kleur wit. Deze bijzonder stabiele barkruk past perfect bij een modern, strak interieur of in de kantine van uw bedrijfspand. Onze CUBE modellen zijn in de uitvoeringen met semi-leder of met leder verkrijgbaar. Ze zijn slijtvast, robuust, comfortabel en decoratief. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken. 

CUBE BARKRUK WIT LEDER online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen barkrukken, industriestoelen of directiestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets en ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden.     

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de Profeq boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals onder andere ook in scherpe palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Als het om kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in veel verschillende kleuren, modellen, maten of materialen gaat, moet u naar Profeq Professional komen!

Meer informatie
SKU CUB.BAR.WI.WI
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF