HISTORIE

OVER ONS

Wie We Zijn

Profeq Professional presenteert de nieuwste trends op het gebied van kantoormeubelen en bedrijfsinventaris. Als onafhankelijke groothandel hebben wij een zeer groot, divers en buitengewoon interessant assortiment, zodat u snel passende keuzes kunt maken. Wij zijn sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties, daarom zijn onze prijzen pas zichtbaar nadat u bent ingelogd.

SHOWROOM

In onze showroom van 1500 m2 hebben we veel van onze producten uitgestald staan zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij zijn niet afhankelijk van derden, wij kopen en importeren alles zelf rechtstreeks in, waardoor wij tegen bodemprijzen kunnen leveren. Wij beschikken over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk, zodat we ook kunnen inspelen op de speciale wensen van u als klant. Tevens voldoen al onze meubelen aan de NEN-normen, 2009 en 1812 daar waar nodig is. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland.

LEVERING UIT VOORRAAD

Producten worden vrijwel altijd uit voorraad geleverd vanuit ons magazijn. Ons assortiment bestaat onder andere uit Italiaanse bureaustoelen, ergonomische bureausets, diverse opberg-systemen, magazijnstellingen, gereedschapswagens en milieukasten. We beschikken over een voorraadmagazijn van 12.500 m2, waardoor wij razendsnel uit voorraad kunnen leveren. Ook beschikken wij over een uitgebreide eigen bezorg- en montage dienst, welke stipt en zéér correct volgens afspraak werkt.

INTERESSE?

Neemt u eens een kijkje op onze website, die nog veel meer te bieden heeft. Staffelkorting is mogelijk vanaf 20 stuks: neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. Zou u graag een account bij ons willen openen? Dan nodigen wij u uit om het registratieformulier in te vullen. Zodra goedgekeurd, dan wordt uw account snel vrij geschakeld en onze prijzen worden zichtbaar.

Bezoek onze showroom:
Wenckebachstraat 9
6466 NC Kerkrade

Onze showroom is op afspraak geopend.

1995
1500m²
>= 20
5000+
100%

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Niet voorradig? Dan is het snel leverbaar! Dropshipment is ook mogelijk.

SERVICE & SUPPORT

Wij gaan net dat stapje verder en vinden persoonlijk contact belangrijk

DIVERS ASSORTIMENT

Van standaard kantoormeubilair tot stijlvolle, betaalbare design meubelen