ECORO STA ONDERSTEL

ECORO STA ONDERSTEL

ECORO STA ONDERSTEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Kan als statafel of kantinetafel gebruikt worden
  • Afmeting: 110 cm hoog; robuust, slijtvast, tijdloos
  • Met praktische voetring van chroom 
  • Frame kan los bijbesteld worden (of in combinatie mogelijk)
  • Frame in verschillende kleuren verkrijgbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO.STA.ON
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ECORO STA ONDERSTEL

Dit ECORO STA ONDERSTEL kan als statafel of al kantinetafel gebruikt worden. Hij is 110 cm hoog, wat een aangename stahoogte is. Het frame kan los besteld worden, of in combinatie met een tafelblad. Het frame is in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit model is bijzonder robuust, tijdloos en zal nog jaren meegaan.

ECORO STA ONDERSTEL online bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit stoelen, bureaus en opberg-mogelijkheden bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. Het ECORO STA ONDERSTEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent. U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen nog lang zullen meegaan.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ergonice® is trouwens ons eigen merk, dat zich ook internationaal al heeft bewezen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU ECO.STA.ON
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF