ERGONICE® APHONIC AKOESTISCHE WAND OPZET

ERGONICE® APHONIC AKOESTISCHE WAND OPZET

ERGONICE® APHONIC AKOESTISCHE WAND OPZET

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

Aphonic, ons exclusief assortiment akoestische oplossingen, mét akoestische waarde. Naast onze standaard maten en stoffen zijn onze Aphonic producten geheel op maat en voorkeur samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze standaard uitvoeringen bevatten:

  • Hoogwaardige Wolvilt stof voor een luxe uitstraling
  • Vulling is 100% recyclebaar en bestand tegen schimmelvorming
  • Standaard bekleed met onze luxe Wolvilt stof in grijs of antraciet
  • In verschillende maten, stoffen en tinten leverbaar, neem contact met ons op.
  • Let op: dit is een product met levertijd!
Nog %1 beschikbaar
SKU
APHONIC.OPZET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® APHONIC AKOESTISCHE WAND OPZET

Verkoopeenheid 1
Garantie in jaren 2
Levertijd Ja
Klemvoet Ja, in wit of zwart
Breedte 120, 140, 160, 180 of 200cm
Hoogte 50 of 70cm
Dikte 5cm
Akoestische Waarde Ja, 0,4[H] / NRC = 0,50 per zijde
Brandklasse Vulling B/S1/D0
Standaard Stof Wolvilt

Onze APHONIC Akoestische Wand Opzet is een uniek product, het is een visuele en akoestische afscheiding, de akoestische vulling is op basis van gerecyclede textielvezels. Wij houden onze ecologische voetafdruk graag zo klein mogelijk! In kantoren vormen privacy en akoestiek een belangrijk onderdeel van de omgeving. Moderne akoestische scheidingswanden zorgen voor een opgeruimd uiterlijk en dragen bij aan het werkcomfort van alle medewerkers. Hoge kwaliteit, lokaal geproduceerd, duurzaam en concurrerend geprijsd. De Aphonic Akoestische Wanden van ERGONICE® zijn de ideale oplossing!

Leverbaar in: ✔ Grijs en ✔ Antraciet. Bekijkt u onze kleurenkaart voor meer kleuren en stoffen, deze kunnen geleverd worden op aanvraag.

De Aphonic lijn, ons exclusief assortiment akoestische oplossingen, bevat producten met akoestische waarde, prachtig design en luxe stoffen. Het assortiment bestaat uit opzetwanden en fly-by wanden voor enkele werkplekken, doorstekende wanden voor de duo werkplekken, staande wanden en afscheidingen, akoestische banken, armchairs en silentboots. Naast onze standaard maatvoeringen en kleuren zijn veel van onze Aphonic producten geheel op maat samen te stellen en te bestellen.

AKOESTISCHE WANDEN online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch en gaat snel. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen bureaustoelen, directiestoelen, barkrukken of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u onder andere ook aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL. Ook onze producten van ERGONICE® zijn bijzonder ergonomisch, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU APHONIC.OPZET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF