ERGONICE® BOLT ONDERSTEL

ERGONICE® BOLT ONDERSTEL

ERGONICE® BOLT ONDERSTEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Hoogwaardig, slijtvast met een lange levensduur
  • Verstelbaar d.m.v. schroeven
  • In hoogte verstelbaar van 64-86 cm
  • In breedte verstelbaar van 120-180 cm
  • Voetbreedte bedraagt 70 cm
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.BOLT
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® BOLT ONDERSTEL

Dit onderstel is van het topmerk ERGONICE®. Het is een zit-sta-model dat een hoogwaardige, robuuste kwaliteit heeft en daardoor nog jaren mee zal gaan. De hoogte van het ERGONICE® BOLT ONDERSTEL kan eenvoudig door schroeven versteld worden van 64-86 cm. Maar ook de breedte van dit onderstel is verstelbaar van 120-180 cm. Was u altijd al op zoek naar een zit-sta-onderstel, waardoor dynamisch werken mogelijk wordt gemaakt? Dan is dit ERGONICE® BOLT ONDERSTEL een uitstekende oplossing. Tijdens het bestel-proces kunt u kiezen of u de bestelling gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Het ERGONICE® BOLT ONDERSTEL is in diverse kleuren beschikbaar. Het blad kunt u los bestellen, waarbij u de bladkleuren en bladafmetingen zelf kunt uitzoeken, zodat u snel de perfecte set voor uw werkomgeving kunt vinden. Heeft u vragen hierover, dan kunt u snel contact opnemen met onze klantenservice.

ERGONICE® BOLT ONDERSTEL voor zittend en staand werken

Afwisseling is gezond. Daarom mag u niet te lang zittend werken, maar ook niet te lang staand werken. Zitten, staan en bewegen moeten daarom evenwichtig over de dag verdeeld worden. Volgens de FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) moet zich elke werknemer aan de volgende norm houden: 1. Niet meer dan 2 uur achter elkaar zittend werken en maximaal 5 uur per dag zittend werken, 2. Niet meer dan 1 uur achter elkaar staan en maximaal 4 uur per dag staand werken. Veel Nederlanders gaan nog steeds vooral zittend werken, wat uiterraard ook zeer comfortabel is: het kopje koffie staat naast u, het beeldscherm is op de juiste hoogte ingesteld and uw papieren liggen naast uw toetsenbord. Maar wat dacht u van een verstelbaar zit-sta-onderstel? En wat zijn de voordelen? Een zit-sta-model zorgt ervoor dat u tijdens uw werk kunt gaan staan of zitten, waardoor uw lichaam - met name uw nek, rug en armen - minder belast wordt. 

Misschien is het even wennen om te werken terwijl u staat. Maar u zult hier gauw genoeg aan wennen. Belangrijk is dat u bij staande werkzaamheden aan uw bureau niet op uw bureau gaat leunen. Beide benen moeten goed en stevig op de grond staan, terwijl uw knieën niet doorgedrukt moeten zijn. Lang zitten en lang staan is niet goed. Daarom raden wij aan om regelmatig voor afwisseling te zorgen, zodat uw lichaam (bepaalde delen van uw lichaam) niet overbelast wordt. Korte wandeling tussendoor zijn eveneens belangrijk, omdat het niet de bedoeling is dat u de hele dag zit of staat. Afgelopen jaar heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) daarom de 'Ommetje-app' in het leven geroepen. Het idee hiervan is dat u na elke wandeling punten krijgt voor uw inspanningen. Deze punten bepalen uw plek op de ranglijst. De ranglijst bestaat uit een groepje mensen, die u zelf kunt selecteren, denkt u hier aan collega's of vrienden. Het wordt dus tijd om uw werkplek ergonomischer te maken. 

Naast ergonomische bureaus hebben wij ook ergonomische stoelen in ons assortiment, zoals de S MESH BUREAUSTOEL of de S MESH PLUS BUREAUSTOEL. Neemt u eens een kijkje op onze website. Ons assortiment is divers, groot en verrassend. U zult daarom snel de passende kantoormeubelen ontdekken.

ERGONICE® BOLT ONDERSTEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel, die een bijzonder groot assortiment heeft. Denkt u hier bijvoorbeeld aan ergonomische stoelen, bureaus, postkasten of kantinetafels. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Het ERGONICE® BOLT ONDERSTEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere onderstellen, bureau sets of kantoormeubelen, die online aangeboden worden. Ons bestelmenu is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: snel producten selecteren, snel in de boodschappentas zetten (rechts boven op uw scherm) en binnen een paar minuten veilig online betalen. U kunt erop vertrouwen dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, die een lange levensduur hebben. 

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. In ons bestelmenu kunt u ook aangeven of u uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Na uw bestelling worden uw producten zo snel mogelijk geleverd. Mocht u nog meer willen weten over dit ERGONICE® BOLT ONDERSTEL of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU ERGO.BOLT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF