PRO+ ONDERSTEL ERGONICE®

PRO+ ONDERSTEL ERGONICE®

PRO+ ONDERSTEL ERGONICE®

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

De Pro+ is de nieuwe en verbeterde versie van de Pro. Een van de belangrijkste verbeteringen is de toevoeging van onze premium WP-H76 handset, die beschikt over Bluetooth-functionaliteit en talloze nieuwe functies. De Pro+ is verkrijgbaar in 3 kleuren en heeft 5 jaar garantie.

Standard bei diesem Tischgestell

  • Elektrisch verstelbaar van 63 - 128cm, excl. blad
  • In breedte verstelbaar van 108 - 180cm
  • 3 Memory-standen, 1 USB-A poort en 1 USB-C poort
  • Max.speed: 40mm/s, noise level: <45dB
  • Controlbox geïntegreerd

 

Staffelkorting vanaf 20 stuks, neem contact met ons op!

Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.PRO+
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® PRO+ ONDERSTEL

Verkoopeenheid 1
Staffelkorting Ja, neem contact op!
Garantie in jaren 5
Levertijd  
Kleuren Wit, Aluminium en Zwart
Geschikt voor bladen tussen 120 en 180cm, diepte 60 of 80cm.
Lengte voet 70cm
Type voet Afgekante voet
Kolomvorm Rechthoek, 7,5x7,5cm
Aantal kolommen 3
Lengte bracket 60cm
In hoogte verstelbaar Ja, 63 - 128cm excl. tafelblad
In breedte verstelbaar Ja, 108 - 180cm
Elektrisch aangedreven Ja, 2 Motoren
Noise level <50dB
Max speed 38mm/s
Display Digitaal, 8 memory-standen
Controlbox Geïntegreerd
Bluetooth Ja
Via app bedienbaar Ja
Anti-Collision Sensor Ja
Kinderslot Ja
USB poort Ja, 1x USB-A, 1x USB-C
Belastbaar gewicht tot 120kg
Gewicht pakket 49,8kg
Certificatie EN527, CE, ROHS
Iso 9001, 14001, 45001
Bijlagen

De Pro+ is de nieuwe en verbeterde versie van de Pro, het meest populaire en betrouwbare in hoogte verstelbare bureau in ons assortiment. Een van de belangrijkste verbeteringen is de toevoeging van onze premium WP-H76 handset, die beschikt over Bluetooth-functionaliteit en talloze nieuwe functies. De Pro+ is verkrijgbaar in 3 kleuren en heeft 5 jaar garantie.

Onze ERGONICE® producten zijn robuust, slijtvast en gaan daarom nog jaren mee. Bij een ergonomische werkplek past natuurlijk ook een ergonomische bureaustoel, zoals de S MESH PLUS BUREAUSTOEL. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

ERGONICE® goed voor uw gezondheid 

Een ergonomische werkplek is een belangrijke basis om klachten, zoals nek- en rugpijn, te voorkomen. Ergonomische bureaus en stoelen bewegen mee met uw lichaam en geven steun op de plekken waar dat nodig is. Onze ERGONICE® bureaus en ergonomische stoelen kunnen aangepast worden aan uw lichaam en zithouding. Daardoor wordt uw lichaam minder belast, waardoor gezondheidsklachten verminderd kunnen worden, denkt u hier vooral aan KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). De ergonomie op uw werkplek zorgt er uiteindelijk voor dat u de hele dag beter kunt concentreren, terwijl uw lichaam op een ontspannen manier met elke beweging meegaat.

Het is inmiddels bewezen dat zittend werken ongezond is. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft al in 2017 beweegrichtlijnen opgesteld waarin wordt geadviseerd om veel stilzitten te voorkomen. Bovendien moeten arbeidsrisico's vermeden worden door korte beweegmomenten tussendoor, zo het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Gezondheidsraad geeft eveneens advies aan de minister van VWS om mensen aan te sporen dat ze blijvend meer moeten bewegen, zodat stilzitten verminderd kan worden. Bij Profeq Professionel hechten wij veel waarde aan dit soort zaken daarom hebben wij veel ergonomische kantoormeubelen in ons assortiment, die in diverse kleuren en materialen beschikbaar zijn.

ERGONICE® PRO+ ONDERSTEL online kopen

Hebben wij uw interesse gewekt om ook uw kantoor ergonomischer te maken? Of heeft u nog andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Profeq Professional heeft als onafhankelijke groothandel veel eigen producten. Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Ons assortiment is groot en divers, daarom kunt u bij ons terecht voor stoelen, bureaus, opberg-mogelijkheden, magazijnstellingen, directiestoelen of barkrukken. Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat u snel passende producten zult vinden. Om dit ERGONICE® PRO+ ONDERSTEL completer te maken, heeft u de keuze uit verschillende bladafmetingen, bladkeuren en onderstelkleuren, zodat het perfect aansluit op uw bestaande werkomgeving. Bovendien kunt u tijdens uw bestelproces kiezen of u de producten gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. 

Ons bestelproces is heel eenvoudig: producten selecteren en in de boodschappentas stoppen, die rechts boven in het scherm te zien is. Na de online-bestelling van uw kantoormeubelen zullen de producten snel geleverd worden. Onze producten zijn slijtvast, robuust, ergonomisch en modern. Staffelkorting vanaf 20 stuks is eveneens mogelijk, maar alleen op aanvraag.      

Meer informatie
SKU ERGO.PRO+
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF