Handslinger onderstel ERGO SPEED. Onderstel in het wit.

SPEED ONDERSTEL ERGONICE®

SPEED ONDERSTEL ERGONICE®

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zit- Sta model
  • In hoogte verstelbaar d.m.v. handslinger
  • Supersnel verstelbaar: 18mm per draai
  • In hoogte verstelbaar van 69cm tot 113cm
  • Breedte verstelbaar van 115,5cm tot 180cm
  • Afmeting bladdrager: 60 cm, Voetbreedte: 70 cm
  • Belastbaar tot 80 kg, robuust, tijdloos, solide
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.SPEED.113
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® SPEED ONDERSTEL

Het bureau ERGONICE® SPEED is een zit-sta-model met handslinger, het onderscheidt zich door zijn hoge snelheid per draai van de handslinger. In vergelijking met het standaard handslingerframe is deze 10 mm per draai sneller waardoor het gebruik van dit bureau een stuk gemakkelijker en comfortabeler wordt. De diverse kleuren van het onderstel in combinatie met het bureaublad zorgen ervoor, dat u snel de juiste kleurencombinaties voor uw werkplek kunt maken. Zo past uw ergonomisch bureau in elk interieur en bij elke stijl.

ERGONICE® SPEED ONDERSTEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische MONZA NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ERGO.SPEED.113
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF