ERGO-GOOT |profeqprofessional.nl

ERGONICE® 80 KABELGOOT

ERGONICE® 80 KABELGOOT

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Universele kabelgoot
  • Geschikt voor de ERGONICE® 
  • Eenvoudige montage d.m.v. bladschroeven
  • Breedte: 80 cm (geschikt voor bureaubladen tot 160 cm)
  • 2 kabelgoten nodig bij een bladafmeting van 180 cm of breder
  • Voor een opgeruimde, professionele look
  • In diverse kleuren leverbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.GOOT
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® 80 KABELGOOT

Deze ERGONICE® 80 KABELGOOT past bij alle ERGONICE® bureaus, die wij in ons assortiment hebben. Door zijn vaste afmeting van 80 cm breed past deze kabelgoot onder elke afmeting van het bureau blad. Indien gewenst is het ook mogelijk om 2 kabelgoten naast elkaar te monteren, zodat er een kabelgoot van 160 cm ontstaat, geschikt voor bureau's vanaf 180 cm breed. Een kabelgoot geeft ruimte voor een stekkerdoos en wordt vastgemaakt onder het bureaublad. Daardoor zijn de kabels mooi weggewerkt en niet meer zichtbaar. Op die manier krijgt uw kantoorruimte een opgeruimde, professionele look!

ERGONICE® 80 KABELGOOT snel online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of nog veel meer bureau accessoires, zoals kabelgoten, monitorarmen of privacy panels, natuurlijk ook van ERGONICE®.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ERGO.GOOT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF