ERGONICE® DUAL MONITORARM

ERGONICE® DUAL MONITORARM

ERGONICE® DUAL MONITORARM

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Uw monitoren altijd in de gewenste positie
  • Monitorgewicht van 2,5 tot max 9 kilo
  • Monitorgrootte van 14 tot 32 inch
  • Met gasveer, Vesa Mount en bladklem
  • Swivel angle 360graden
  • Horizontal view angle +-90 graden
  • Pitch Angle -55graden naar +90graden
  • In hoogte verstelbaar bereik 24cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.MON.ARM.TWO
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® DUAL MONITORARM

Met deze twee monitorarmen naast elkaar van ERGONICE® kunt u uw monitoren altijd in de gewenste positie brengen. Door de verbeterde gasveer zijn deze monitorarmen geschikt voor monitoren van 2 tot maximaal 9 kilogram en van 14 tot 32 inch. Deze monitorarmen hebben een stalen constructie, waardoor zij zeer sterk en slijtvast zijn. U kunt deze ERGONICE® MONITORARMEN in hoogte en diepte verstellen. Bovendien hebben we hier te maken met 360 graden roteerbare monitorarmen, die zeer neigbaar, zwenkbaar en precies instelbaar zijn. De geïntegreerde bladklemmen zijn een handig extraatje. 

ERGONICE® DUAL MONITORARM online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische monitorarmen en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET of aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU ERGO.MON.ARM.TWO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF