MUTEZONE OPZETWAND ERGONICE®

MUTEZONE OPZETWAND ERGONICE®

MUTEZONE OPZETWAND ERGONICE®

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Product met levertijd!
  • Privacy Panel met frame van 2de leven bureaubladen
  • Met klembeugel in wit of zwart
  • Breedte 140, 160 of 180cm
  • Hoogte 40cm of 65cm
  • Dikte panel 2,8cm
  • Akoestische vulling op basis van gerecyclede textielvezels
  • Vulling is 100% recyclebaar en bestand tegen schimmelvorming
  • Vulling voldoet aan brandklasse B/S1/D0
  • Standaard bekleed met onze tijdloze basisstof in grijs, antraciet of zwart
Nog %1 beschikbaar
SKU
MUTEZONE.OPZET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® MUTEZONE PRIVACY PANEL OPZET

Ons MuteZone Privacy Panel Opzet is een uniek product, het is een visuele en geluiddempende afscheiding gemaakt van tweede leven bureaubladen en de akoestische vulling is op basis van gerecyclede textielvezels. Wij houden onze ecologische voetafdruk graag zo klein mogelijk! In kantoren vormen privacy en akoestiek een belangrijk onderdeel van de omgeving. Moderne scheidingswanden zorgen voor een opgeruimd uiterlijk en dragen bij aan het werkcomfort van alle medewerkers. Hoge kwaliteit, lokaal geproduceerd, duurzaam en concurrerend geprijsd. De MuteZone privacy panels van ERGONICE® zijn de ideale oplossing!

Leverbaar in: ✔ Grijs ✔ Antraciet ✔ Zwart. Bekijkt u onze kleurenkaart voor meer kleuren, deze kunnen geleverd worden op aanvraag.

De MuteZone lijn bestaat uit een opzetwand of fly-by-wand voor enkele werkplekken en een doorsteek wand voor de duo werplekken. Deze visuele afscheidingen hebben vaste maatvoeringen en worden standaard uitgerust met onze tijdloze basisstof in grijs, antraciet of zwart. Een andere kleur is op bestelling leverbaar.

PRIVACY PANELS online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch en gaat snel. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen bureaustoelen, directiestoelen, barkrukken of industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u onder andere ook aan de ergonomische S MESH BUREAUSTOEL. Ook onze producten van ERGONICE® zijn bijzonder ergonomisch, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

 

Meer informatie
SKU MUTEZONE.OPZET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF