ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW

ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW

ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Gemakkelijk laden via het bureaublad met de draadloze snellader
  • Montage is supersnel uitgevoerd, geen montagegat nodig
  • Opladen d.m.v. non-metal-surface (hout, plastic, graniet)
  • Materiaal: ABS
  • Wireless Input: 35W, Transmitting Distance: 15-30 mm
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.OPLADER.ONDERBOUW
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW

Laad je mobiele apparaat gemakkelijk en snel op met de draadloze snellader! Deze lader kan uw apparaat draadloos opladen via het bureaublad, waardoor er geen montagegat nodig is. Installatie is dus in enkele seconden gebeurd, waardoor u sneller van een volle batterij kunt profiteren! Deze ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW is een telefoon oplader, die geschikt is voor elke draadloze telefoon. Het opladen gebeurt op een non-metal-surface (hout, plastic, graniet). De transmitting distance ligt tussen 15-30 mm, terwijl de wireless input met 35W dient te gebeuren. Deze moderne, tijdloze oplader past in elk modern interieur, op kantoor of in de home-office.

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische MONZA NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ERGO.OPLADER.ONDERBOUW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF