ERGONICE® SINGLE MONITORARM

ERGONICE® SINGLE MONITORARM

ERGONICE® SINGLE MONITORARM

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Uw monitor altijd in de gewenste positie
  • Monitorgewicht van 2,5 tot max 9 kilo
  • Monitorgrootte van 14 tot 32 inch
  • Met gasveer, Vesa Mount en bladklem
  • Swivel angle 360graden
  • Horizontal view angle +-90 graden
  • Pitch Angle -55graden naar +90graden
  • In hoogte verstelbaar bereik 24cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.MON.ARM.ONE
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® SINGLE MONITORARM

Met deze monitorarm van ERGONICE® kunt u uw monitor altijd in de gewenste positie brengen. Door de verbeterde gasveer is deze monitorarm geschikt voor monitoren van 2 tot maximaal 9 kilogram en van 14 tot 32 inch. Deze monitorarm heeft een stalen constructie, waardoor hij zeer sterk en slijtvast is. U kunt deze ERGONICE® SINGLE MONITORARM in hoogte en diepte verstellen. Bovendien hebben we hier te maken met een 360 graden roteerbare monitorarm, die zeer neigbaar, zwenkbaar en precies instelbaar is. De geïntegreerde bladklem is een handig extraatje.

ERGONICE® SINGLE MONITORARM online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische monitorarmen en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET of aan de ergonomische S MESH PLUS BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU ERGO.MON.ARM.ONE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF