Ergonice Swift elektrisch zit sta bureau

ERGONICE® SWIFT ONDERSTEL

ERGONICE® SWIFT ONDERSTEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Robuust zit-sta-onderstel, snelle en moeiteloze montage
  • Voor een tafelblad tussen 1 en 1,60 meter. Met een diepte van 60 en 80cm
  • Lengte voet is 68cm, poot oriëntatie vierkant 7 x 7cm, lengte bracket is 55cm
  • Elektronisch in hoogte verstelbaar van 63 - 128cm, excl. tafelblad
  • Elektrisch aangedreven door 2 Timotion motoren, max. speed: 38mm/s, noise level: <50dB
  • Digitale display met 2 memory-standen, met anti-collision sensor
  • 1 USB poort en een kinderslot
  • Belastbaar tot 100kg
  • Gewicht pakket: 25kg
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.SWIFT
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® SWIFT ONDERSTEL

Het ERGONICE® SWIFT ONDERSTEL is het nieuwe elektrische onderstel van ons huismerk ERGONICE® als het gaat om in hoogte verstelbare bureaus. Het unieke minimalistische ontwerp maakt de montage nog eenvoudiger en sneller. Het is de ideale oplossing voor professionele of huishoudelijke sta-bureaus. Door zijn lichte constructie is het gemakkelijk te vervoeren en te monteren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en sterkte. Dankzij het voorgemonteerde ontwerp kunnen gebruikers het moeiteloos installeren. Let op: bij montage van een blad met een diepte van 60cm, de voet is 68cm. Onder ERGONICE® kunt u nog meer elektrisch verstelbare modellen ontdekken.

ERGONICE® SWIFT ONDERSTEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook elektrisch verstelbare bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische MONZA NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU ERGO.SWIFT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF