brandkast FSC small in zwart, grijs of antraciet|profeqprofessional.nl

150x70x55cm FSC BRANDKAST SMALL

150x70x55cm FSC BRANDKAST SMALL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Veilige, slijtvaste brandkast (small model)
  • Brand- en inbraakwerend (ECOSAFE)
  • Met dubbelwandige uitvoering (binnen- en buitenmantel)
  • Met brandwerende isolatie-laag
  • Uitgevoerd met dubbelbaard-slot (incl. 2 sleutels)
  • Inclusief 3 legborden voor extra veel opslag
  • Geproduceerd volgens DIN 4102 (gewicht: 106.5 kg)
  • Afmetingen (h,b,d): 150 x 70 x 55 cm (Small)
  • Meer opties onder kasten accessoires 
Nog %1 beschikbaar
SKU
FSC.150.70
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

FSC BRANDKAST SMALL

Deze FSC BRANDKAST SMALL is bijzonder slijtvast en robuust, waardoor hij nog jaren mee zal gaan. Door zijn gewicht van 106,5 kg is hij zeer stabiel en zal altijd op zijn plek blijven staan. De dubbelbaard-sleutel is extra veilig en de legborden zorgen voor meer opslag. Deze brandkast is brand- en inbraakwerend (ECOSAFE) met dubbelwandige uitvoering: binnen- en buitenmantel. Bovendien heeft deze brandkast een speciale, brandwerende isolatielaag. 

FSC BRANDKAST SMALL online uitzoeken en bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren! Welkom bij Profeq!

 

Meer informatie
SKU FSC.150.70
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF