Garderobekast 19 in diverse kleuren verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

195x92x50cm UNC 19 GARDEROBEKAST

195x92x50cm UNC 19 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktische gargerobekast van 195 cm hoog
  • Uitgevoerd met Ronis sluiting voor extra veiligheid
  • Stalen uitvoering: zeer sterk
  • Links: 4 verstelbare legborden
  • Rechts: kledingstang, kledinghaken en hoedenplank
  • Hanggedeelte is 40 cm breed
  • Afmetingen (h,b,d): 195 x 92 x 50 cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
UNC.19
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

UNC 19 GARDEROBEKAST

Deze UNC 19 GARDEROBEKAST heeft een hoogte van 195 cm. De Ronis sluiting zorgt ervoor, dat alle spullen in deze garberobekast veilig kunnen worden bewaard. Aan de linkerkant heeft deze garderobekast 4 verstelbare legboren. Aan de rechterkant is een kledingstang met kledinghaken te vinden. Kortom: een zeer slijtvaste, sterke garderobekast voor veel opbergmogelijkheden.

UNC 19 GARDEROBEKAST snel online uitzoeken

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU UNC.19
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF