Garderobekast WRC.1.07 |profeqprofessional.nl

180/190x30x50cm WRC 1 GARDEROBEKAST

180/190x30x50cm WRC 1 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 1x afsluitbare deur; van staal
  • Sloten apart bij te bestellen (met 2x sleutels)
  • Incl. etiket-houders
  • Met kledingstang; incl. haken en praktische hoedenplank
  • Deur voorzien van ventilatiesleuven
  • Staand op sokkel of voorzien van pootjes
  • Opties: zie garderobe accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRC.1
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRC 1 GARDEROBEKAST

Deze WRC 1 GARDEROBEKAST bestaat uit 1 kast, die afzonderlijk af te sluiten is. Deze stalen, zeer sterke garderobekast kan met een cilinder- of hangoog-sluiting afgesloten worden. De kast is voorzien van een kledingstang met haken en een praktische hoedenplank, voor extra opslag. De deur heeft ventilatiesleuven voor extra ontluchting. De etiket-houder is handig voor het plaatsen van een label. Door de sterke pootjes of de sokkel zal deze garderobekast goed op zijn plaats blijven staan. U kunt dit model in de kleur grijs bestellen: voor een tijdloze, professionele look!

WRC 1 GARDEROBEKAST online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU WRC.1
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF