Garderobekast WRC 3 deuren in 3 kleuren verkrijgbaar |profeqprofessional.nl

180/190x89x50cm WRC 3 GARDEROBEKAST

180/190x89x50cm WRC 3 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 3x afsluitbare deuren; van staal
  • Sloten apart bij te bestellen (incl. 2 sleutels)
  • Elke kast met kledingstang en haken
  • Met praktische hoedenplank
  • Deuren voorzien van ventilatiesleuven
  • Inclusief etiket-houders, handig
  • Opties: garderobe accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRC.3
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRC 3 GARDEROBEKAST

Deze WRC 3 GARDEROBEKAST bestaat uit 3 kasten, die afzonderlijk af te sluiten zijn. Deze stalen, zeer sterke garderobekasten kunnen afzonderlijk met een cilinder- of hangoog-sluiting afgesloten worden. Elke kast is voorzien van een kledingstang met haken en een praktische hoedenplank, voor extra opslag. De deuren hebben ventilatiesleuven voor de ontluchting. De etiket-houders zijn eveneens handig, zodat de kasten een eigen label kunnen krijgen. Door de sterke pootjes of de sokkel zal deze garderobekast goed op zijn plaats blijven staan. U kunt dit model ook in duo color bestellen: in grijs/blauw of in grijs/rood. Daardoor ontstaat een extra sportieve look!

WRC 3 GARDEROBEKAST online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische magazijnstellingen en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, bureaustoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU WRC.3
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF