Garderobekast WRC perfo 3 deuren|profeqprofessional.nl

180x89x50cm WRC 3 PERFO GARDEROBEKAST

180x89x50cm WRC 3 PERFO GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 3x afsluitbare deuren; van staal
  • Sloten apart te bestellen (incl. 2x sleutels))
  • Voorzien van kledingstang met haken
  • Met handige hoedenplank
  • Deuren voorzien van ontluchtingsperforatie
  • Deuren ook voorzien van etiket-houders
  • Met praktische brievensleuven
  • Opties: zie garderobe accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRC.3.PERF
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRC 3 PERFO GARDEROBEKAST

Deze WRC 3 PERFO GARDEROBEKAST bestaat uit drie kasten, die telkens een kledingstang met haken en een praktische hoedenplank hebben. Alle deuren zijn voorzien van een ontluchtingsperforatie, brievensleuf en etiket-houder. Deze garderobekasten zijn zeer stabiel, omdat ze van staal zijn. U kunt er ook voor kiezen om deze garderobekast in duo-color te bestellen: in grijs/blauw. Daardoor ontstaat een extra sportieve look. elke kast is afzonderlijk afsluitbaar met een cilinder- of hangoogsluiting.

WRC 3 PERFO GARDEROBEKAST snel online uitzoeken

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® MOVE 113 SET of aan de 777 NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

  

Meer informatie
SKU WRC.3.PERF
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF