garderobekast leg en hang

180/190x60x50cm WRC 2 SPEC ML 4 GARDEROBEKAST

180/190x60x50cm WRC 2 SPEC ML 4 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 2x afsluitbare deuren; van staal
  • Sloten apart te bestellen
  • Voorzien van 4 legborden (linkerkolom)
  • Voorzien van hoedenplank met kledingstang en -haken (rechterkolom)
  • Deuren voorzien van ventilatiesleuven
  • Met handige etiket-houders
  • Staand op sokkel of voorzien van pootjes (opties)
  • Opties: zie cilinderslot, hangslot 
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRC.2.SP.4
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRC 2 SPEC ML 4 GARDEROBEKAST

Deze 2 SPEC ML 4 GARDEROBEKAST bestaat uit 2 kasten. De linkerkolom heeft 4 legplanken. De rechterkolom heeft een kledingstang, een hoedenplank en kledinghaken. U kunt kiezen of u deze garderobekast met een cilinder- of een hang-oogsluiting wilt bestellen. Deze garderobekast is zeer solide en slijtvast en zal daarom nog jaren meegaan. De deuren zijn voorzien van praktische ventilatiesleuven en etiket-houders. Bovendien kunt u kiezen of u deze WRC 2 SPEC ML 4 met pootjes of staand op een sokkel wilt bestellen. U  kunt deze garderobekast in diverse kleuren online bestellen. Kortom: een mooie optie, indien u op zoek bent naar garderobe-mogelijkheden voor uw kantoor.

WRC 2 SPEC ML 4 GARDEROBEKAST online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU WRC.2.SP.4
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF