Garderobekast WRD 1 deur in grijs of grijs-blauw|profeqprofessional.nl

180x41,5x50cm WRD 1 GARDEROBEKAST

180x41,5x50cm WRD 1 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Uitgevoerd met 1x afsluitbare deur; van staal
  • Deur voorzien van ontluchtingsperforatie
  • Deur ook voorzien van brievensleuf en etiket-houder
  • Sloten apart te bestellen (incl. 2x sleutels)
  • Voorzien van kledingstang en kledinghaken
  • Met handige hoedenplank
  • Scheiding t.b.v. schoon/vuil indeling
  • Opties: zie garderobe accessoires
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRD.1
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRD 1 GARDEROBEKAST

Deze WRD 1 GARDEROBEKAST bestaat uit 1 kast, die een hoedenplank en een kledingstang met haken heeft. De deur heeft een ontluchtingsperforatie, een etiket-houder en een handige brievensleuf. De scheidingswand van deze kast ist erg praktisch, want daardoor kunt u de schone was van de vuile was scheiden. Deze zeer solide garderobekast is van staal en zal daarom nog jaren meegaan. U kunt deze WRD 1 GARDEROBEKAST ook in duo-color bestellen: in grijs/blauw. Daardoor ontstaat een extra sportieve look!

WRD 1 GARDEROBEKAST via onze webshop kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU WRD.1
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN