Garderobekast WRD 3 deuren in kleuren grijs of blauw-grijs|profeqprofessional.nl

WRD 3 GARDEROBEKAST

WRD 3 GARDEROBEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 3x afsluitbare deuren; van staal
  • Deuren voorzien van ontluchtingsperforatie
  • Deuren zijn ook voorzien van brievensleuven en etiket-houders
  • Sloten apart te bestellen (incl. 2x sleutels)
  • Elke kast voorzien van hoedenplank, kledingstang
  • Met handige kledinghaken
  • Scheiding t.b.v. schoon/vuil indeling
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRD.3
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WRD 3 GARDEROBEKAST

Deze WRD 3 GARDEROBEKAST bestaat uit 3 kasten, die telkens een hoedenplank en een kledingstang met haken heeft. De scheidingswanden van deze kast zijn praktisch, want daardoor kunt u de schone was van de vuile was scheiden. De deuren zijn voorzien van ontluchtingsperforatie, brievensleuven en etiket-houders. Deze zeer solide garderobekast is van staal en zal daarom nog jaren meegaan. U kunt deze WRD 3 GARDEROBEKAST ook in duo-color bestellen: in grijs/blauw! Daardoor ontstaat een extra sportieve look! Bent u op zoek naar garderobe-mogelijkheden bij u op kantoor? Dan is deze kast een mooie optie.

WRD 3 GARDEROBEKAST snel online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU WRD.3
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN