gereedschapswagen MTC.10 gelagerde laden|profeqprofessional.nl

MTC 10 GEREEDSCHAPSWAGEN

MTC 10 GEREEDSCHAPSWAGEN

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Met 10 laden in verschillende maten
  • Voor gereedschap in verschillende maten
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Met 10 gelagerde laden
  • Met anti-tilt systeem: extra veilig
  • Met 4 wielen: waarvan 2 zware, geremde wielen
  • Leverbaar in duo color: grijs/blauw
  • Meer opties onder magazijn accessoires 
SKU
MTC.10.GR.BL

MTC 10 GEREEDSCHAPSWAGEN

Deze MTC 10 GEREEDSCHAPSWAGEN is voorzien van 10 laden, die verschillende maten hebben, voor gereedschap in verschillende maten. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw gereedschap veilig achter slot en grendel ligt. Het anti-tilt systeem zorgt er ook voor, dat deze MTC 10 GEREEDSCHAPSWAGEN altijd goed blijft staan. Bovendien wordt deze gereedschapswagen met 4 wielen geleverd, waarvan 2 wielen zogenaamde geremde wielen zijn, voor extra veiligheid. Dit model wordt in duo color geleverd: in de kleur grijs/blauw.

MTC 100 GEREEDSCHAPSWAGEN online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET of aan de ergonomische S MESH PLUS BUREAUSTOEL. Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd.

Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Heeft u wellicht interesse in meer ergonomische oplossingen voor uw kantoor, bijvoorbeeld met ons topmerk ERGONICE®? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU MTC.10.GR.BL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF