Industriestoel 550 hout met voetring|profeqprofessional.nl

H267 INDUSTRIESTOEL

H267 INDUSTRIESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Sterke houten zitting en rugleuning
  • Slijtvast, praktisch, afwasbaar
  • Met verstelbare rugsteun
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm
  • Met voetring: in hoogte verstelbaar
  • Standaard met voetdoppen
SKU
H267.VOETRING

H267 INDUSTRIESTOEL

De H267 INDUSTRIESTOEL heeft een sterke, houten zitting en rugleuning, die zeer stabiel zijn en daarom nog jaren mee zullen gaan. De rugleuning is verstelbaar: praktisch en solide. De hoogte van deze industriestoel kan tussen 58-82 cm ingesteld worden. De handige voetring is van chroom. Deze industriestoel wordt standaard met voetdoppen geleverd. Optioneel met zachte wielen voor harde vloeren of met harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. Bovendien kunt u kiezen of u deze industriestoel gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen, zie stoelen voor meer opties. 

H267 INDUSTRIESTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook tafels, bureau sets of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, kleuren en materialen!

Meer informatie
SKU H267.VOETRING
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF