Hoekbureau HVF combi|profeqprofessional.nl

HVF HOEKOPSTELLING BUREAU

HVF HOEKOPSTELLING BUREAU

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Robuust T-onderstel als hoekopstelling (alleen de frame)
  • Inclusief standaard kabelverwerking
  • Geschikt voor bladdiktes van 25 mm (beuken: 28 mm)
  • CadCam-bladen apart bestellen
  • Geschikt voor CadCam-bladen: 200x160 cm en 226x160 cm
  • Wordt zonder blad/rolblok geleverd
  • In hoogte verstelbaar (met schroeven): van 62-84 cm
  • Montageparker t.b.v. bladmontage (los mee te bestellen)
Nog %1 beschikbaar
SKU
HVF.ON.COMBI
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

HVF HOEKOPSTELLING BUREAU

Het HVF HOEKOPSTELLING BUREAU heeft een bladdikte van 25 mm en de stalen onderbouw is extra sterk en robuust. Let op: de bureau bladen dient u nog apart erbij te bestellen, ze zitten dus niet in de prijs inbegrepen. U kunt deze hoekopstelling d.m.v. schroeven verstellen, met een hoogtebereik van 62-84 cm. Dit bureau is geschikt voor CadCam-bladen in diverse afmetingen. De montageparker voor de montage van het blad kunt u er los bijbestellen. Al met al een zeer degelijk bureau met extra veel ruimte, omdat de CadCam-bladen een flinke afmeting hebben. Als aanvullende optie kunt u ook een CPU-houder voor uw computer erbij bestellen, die bovendien in diverse kleuren verkrijgbaar is. 

HVF HOEKOPSTELLING BUREAU online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit ergonomische stoelen, bureaus als set, postkasten of kantinetafels bestaat. Op onze website kunt u zien hoe groot, divers en verrassend ons assortiment is. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. Het HVF HOEKOPSTELLING BUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen, die online aangeboden worden. Het bestel-proces gaat snel en eenvoudig: producten selecteren, in de boodschappen tas zetten (rechts boven op uw scherm) en veilig online betalen. U kunt erop vertrouwen dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, die een lange levensduur hebben. 

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. In ons bestelmenu kunt u ook aangeven of u uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Na uw bestelling worden uw producten snel geleverd. Mocht u nog meer willen weten over het HVF HOEKOPSTELLING BUREAU of heeft u andere vragen? Wist u eigenlijk dat Ergonice® ons eigen merk is? Ergonice® heeft sich ook internationaal al bewezen. Neemt u contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

Meer informatie
SKU HVF.ON.COMBI
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF