Kantinestoel Jim|rockmartkantoormeubelen.nl

JIM KANTINESTOEL

JIM KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooie vormgeving, zeer modern 
  • Zéér stabiele, stapelbare kantinestoel
  • Uitgevoerd met een verchroomd onderstel
  • Stapelbaar tot 6 stuks
  • Leverbaar in de kleur zwart

 

SKU
JIM.CH.ZW

JIM KANTINESTOEL

Deze JIM KANTINESTOEL is een echte 'eyecatcher', omdat de vormgeving zeer mooi en modern is. Dit model past in elke dynamische kantine. De zwarte kleur is tijdloos en het materiaal is slijtvast, robuust en afwasbaar. Het verchroomde onderstel zorgt toch nog voor een zakelijke uitstraling: ideaal voor een strakke bedrijfskantine. U kunt deze kantinestoelen ook stapelen voor meer ruimte. Onder stoelen kunt u nog meer mogelijkheden ontdekken.

JIM KANTINESTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en divers, zodat u snel de passende producten zult vinden. Wij hebben niet alleen stoelen in ons assortiment, maar ook bureaus of complete bureau sets. Heeft u interesse in ergonomie? Onder ERGONICE® kunt u hierover meer te weten komen. Wat dat u bijvoorbeeld van onze ERGONICE® DUO RISE SET: een dubbele, elektrische werkplek met veel instelmogelijkheden, die als zit-sta-bureaus gebruikt kunnen worden.    

Online bestellen gaat bij ons heel makkelijk: producten selecteren, specificaties selecteren en achteraf veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. 

  

Meer informatie
SKU JIM.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF