Kapstok 127 in zwart, rood of aluminium|profeqprofessional.nl

STATIEF 127 KAPSTOK

STATIEF 127 KAPSTOK

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Staande kapstok van metaal: sterk, eye-catcher
  • Heeft de vorm van een statief; 175 cm hoog
  • Met paraplu-houder van kunststof
  • Voorzien van kroon met 8x stevige haken
  • 4x grote haken en 4x kleine haken
  • Perfect voor kantoor- en entree-ruimtes
  • Kan op zichzelf staan: praktisch
  • In de tijdloze kleur aluminium of modern rood verkrijgbaar.
Nog %1 beschikbaar
SKU
127
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

STATIEF 127 KAPSTOK

Deze STATIEF 127 KAPSTOK heeft 8 stevige haken: 4 kleine haken en 4 grote haken, waardoor ook lange jassen genoeg ruimte krijgen. Hij heeft ook een handige paraplu-houder in de vorm van een grote kegel, die van kunststof is. Deze 175 cm hoge, metalen kapstok is zeer solide en tijdloos, daarom past hij in elke kantoorruimte of entree. Kortom: een stalen kapstok, die op een statief lijkt en nog lang mee zal gaan: ruimtebesparend, robuust, slijtvast en vooral decoratief.

STATIEF 127 KAPSTOK online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU 127
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF