staande kapstok ECORO |profeqprofessional.nl

ECORO 8 KAPSTOK HOOG

ECORO 8 KAPSTOK HOOG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Staande kapstok van metaal: zeer stevig
  • Met handige paraplu-houder; diameter: 48 cm
  • Voorzien van draaiende kroon met 16x haken
  • 8x grote haken en 8x kleine haken
  • Ideaal voor kantoor- of entree-ruimtes
  • Kan op zichzelf staan, tijdloos, solide
  • Hoogte: 184 cm - hoog model
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO.KAP.8
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ECORO 8 KAPSTOK HOOG

Deze ECORO 8 KAPSTOK HOOG heeft maar liefst 16 haken, 8 grote haken en 8 kleine haken. Hij heeft ook een handige paraplu-houder. Deze metalen kapstok is zeer solide en tijdloos, daarom past hij in elke kantoorruimte of entree. Omdat de diameter van deze kapstok slechts 48 cm bedraagt, is dit model zeer ruimtebesparend. De hoogte bedraagt 184 cm, waardoor er ook genoeg ruimte is om lange jassen op te hangen.

ECORO 8 KAPSTOK HOOG bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

  

 

Meer informatie
SKU ECO.KAP.8
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF