legbord t.b.v. milieukast of chemiekast|profeqprofessional.nl

CSC 1922 LEGBORD CHEMIEKAST

CSC 1922 LEGBORD CHEMIEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Handige legborden voor CSC 1992 CHEMIEKAST
  • Sterk, afwasbaar, slijtvast
  • Legborden met opstaande rand voor het opvangen van lekkende vloeistoffen: extra veilig!
  • Met veiligheidskleur t.b.v. veiligheidsaspect
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding, hoogwaardig product
SKU
CSC.LEG.GE

CSC 1992 LEGBORD CHEMIEKAST

Deze legborden zijn speciaal gemaakt voor de CSC 1992 CHEMIEKAST, mocht u deze nog anders willen onderverdelen. Onder kasten accessoires kunt u ook een zeefplaat vinden, die eveneens voor de CSC 1992 CHEMIEKAST geschikt is.

CSC 1992 LEGBORD CHEMIEKAST online uitzoeken en bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische accessoires, mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische S MESH PLUS BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU CSC.LEG.GE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF