Lockerkast Pel 18 deurtjes |profeqprofessional.nl

188x42x15cm PEL 18 LOCKERKAST

188x42x15cm PEL 18 LOCKERKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktische, 18-vaks lockers, voor ruimtebesparende opslag
  • 2x kolommen met elk 9x lockers: veel individuele opslag
  • Van robuust staal; op sterke sokkel
  • Alle lockers afzonderlijk afsluitbaar
  • Slot naar keuze selecteren (incl. 2x sleutels)
  • Deuren voorzien van etiket-houders
  • Buitenmaat lockerkast (h,b,d): 188x42x15 cm 
  • Binnenmaat per locker (h,b,d): 17x19x12 cm
  • Veel individuele opslag, robuust, afwasbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
PEL.18
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

PEL 18 LOCKERKAST

Deze PEL 18 LOCKERKAST heeft maar liefst 18 afzonderlijke lockerkasten, die u allemaal individueel kunt afsluiten. U kunt kiezen of u deze handige lockerkast met een cilinder- of hangoogsluiting wilt afsluiten. De deuren zijn voorzien van etiket-houders. Deze lockerkast is in de kleur grijs te bestellen voor een professionele, neutrale, tijdloze look! Deze stalen lockerkast is zeer stabiel, afwasbaar en zal nog jaren meegaan. Wij hebben ook nog andere PEL-modellen beschikbaar, zoals de PEL 27 LOCKERKAST voor meer opslag.

PEL 18 LOCKERKAST online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische kantinetafels en magazijn-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de MTB KANTINETAFEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU PEL.18
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF